EMAIL küldés

Mobil: +36-20-911-46-52, Email: info@wuxing.hu

Rendelő:2030 Érd, Bajcsy Zs. u. 121. I. em. 6.
Főoldal

Magamról

1951-ben születtem.
1991 óta ÁNTSZ engedélyes rendelőben dolgozom

1990-1998 Zöld Gyógyítás Alapítvány tikára

1998 Egészségügyi Továbbképző Intézet, akupresszúra szak sikeres vizsga

1991-1998 Vácott dolgoztam

1998- Érden dolgozom


Végzettségeim:
  Darnell-tréning, agykontroll, akupresszúra kezdő-haladó (Eőry Ajándoknál), fülakupunktúra (Dr. Li Yu Qin-nél), radiesztézia, energiamasszázs, reflexológia, íriszdiagnosztika, reiki mester, a hagyományos kínai gyógyítás mestere

Tagság: Hagyományos Kínai Orvoslás Magyarországi Egyesülete

Nagy gyakorlatra tettem szert pszichés betegségek, különböző belgyógyászati betegségek, izületi fájdalmak enyhítésében, gyógyításában. A kóros horkolást is igen szép eredményekkel kezelem. Sikeresen birkózom meg leszoktatási feladatokkal (cigaretta, drog, alkohol).

Természetesen, mivel hobbim is a szakmám, amint lehet részt veszek minden olyan továbbképzésen, amelytől ismereteim gyarapítását remélhetem. Érden a vitalitás klubot vezetem. Heti rendszerességgel találkozunk. A klubban a tagok megismerkedhetnek a természetgyógyászat különböző ágaival, termékeivel, első kézből szerezhetnek ismereteket a kezelési módokról, azok eredményességéről. A programok a tagság megkérdezésével, kívánságaik figyelembe vételével kerülnek megrendezésre. A klub évente egész napos programot szervez Életmód Nap címmel, melyen igyekszünk bemutatni az Érden és környékén elérhető egészségvédő szolgáltatásokat, árukat. Iskolákban gyerekeknek szűrővizsgálatot szervezünk kollégáimmal közösen.

Szeretném elérni , hogy a természetgyógyászat a maga helyére kerüljön és kapjon kiemelt figyelmet a megelőzésben. Ehhez az szükséges, hogy az emberek megismerjék, a maga valóságában lássák a természetgyógyászat lehetőségeit, megtisztítva a csodavárástól, és a lebecsüléstől.


Makai József
akupresszőr